KURSER

Jag älskar att lära ut!

Jag har fotograferat i snart 15 år och har hunnit samla på mig en hel del kunskap och erfarenhet inom foto som jag nu vill dela med dig! Nedan hittar du aktuella kurser som antingen är gratis eller finns att köpa på min kurssida.

GRATIS - Lär dig grunderna i nattfoto!

Jag har samlat ihop mina bästa tips när det gäller nattfoto i denna gratis onlinekurs. Här kan du läsa om förberedelser, bästa tiden att fota på, vilka inställningar som passar bäst, hur man redigerar bilderna i efterhand och mycket, mycket mer! Klicka här för att komma till kursen.

Gå från automatiskt läge till manuellt!

Denna kurs är för dig som fotograferar med automatiska inställningar, men som vill ta ditt fotograferande till nästa nivå! Jag kommer lära dig grunderna för att du ska kunna ta kontroll över din kamera och börja fotografera manuellt med bländare, slutare och ISO! Kursen är fullproppad med allt jag önskar att jag visste när jag började fotografera för 15 år sedan!

Kommer snart! lär dig ta magiska bilder!

Denna kurs kommer rikta sig till dig som vill lära dig mer om sagofoto. Vi kommer går igenom allt från förberedelser, fotoplatser, fotografering och redigering. Du kommer få lära dig att både fotografera modeller och ta magiska självporträtt! En stor del av kursen består av redigering och hur du får till det där magiska i bilderna! Skriv upp din mejladress nedan för att vara först med att få info om när kursen släpps!

Ny! lär dig Fota norrsken

Lär dig vad norrsken är, hur du vet när det finns chans för norrsken, bästa norrskensplatserna, vilka inställningar du ska fota med, hur du redigerar bilderna efteråt och mycket mer!


Skriv upp din mejladress nedan för att få information om när nya kurser släpps!