Fotografering

Boka en fotografering för ditt företag!

Behöver ditt företag proffsiga och tilltalande bilder att använda i marknadsföring, på hemsidan eller i en broschyr? Jag älskar att hjälpa er och är främst inriktad på natur och friluftsliv, vilket innebär att jag bara fotograferar i naturligt ljus ute i härliga miljöer.

NYHET! Nu finns även möjlighet att boka drönarfotografering!

Hur går det till?

1.

När ni tagit del av information om pris och hur fotograferingen går till så fyller ni i bokningsformuläret längst ner på sidan..

2.

Jag återkommer med en offert och avtal så att ni kan kika att allt ser bra ut . När vi kommit överens skriver vi avtal.

3.

Dags för fotograferingen! Jag ser fram emot att hjälpa er med nya bilder till er verksamhet! Inom fem arbetsdagar efter fotograferingen får ni en länk till ett galleri där ni kan ladda ner era bilder!

FAQ

Vad fotograferar du?

Jag är utbildad naturfotograf och fotar endast i naturligt ljus. Det innebär att jag bara fotar utomhus i härliga miljöer.
Jag fotar platser, naturevent, friluftsliv, utomhusaktiviteter, men även produkter ute i naturen, till exempel smycken och hantverk.

Vad ingår i en fotografering?

Beroende på paket ingår X antal högupplösta bilder med fri användningsrätt. Det innebär att du fritt får använda dessa bilder i ditt företag till exempelvis hemsida, sociala medier, broschyrer, rollups osv. Det finns ingen tidsbegränsning på hur länge ni får använda bilderna utan det är fritt fram att använda dom hur länge ni vill!

I priset ingår allt som rör fotograferingen - det vill säga: förberedelser, fotografering, redigering, urval och leverans. Det enda som eventuellt tillkommer är körersättning om fotograferingen sker utanför Ängelholm eller Båstad kommun, men det kommer vi överens om innan vi skriver avtal.

Kontakta mig via formuläret nedan för bokning eller om ni har frågor!

Kan man köpa arkivbilder av dig?

Självklart! Jag har fotograferat i över 10 år och har samlat på mig många bilder från många olika platser, speciellt runtom på Bjäre, men även från andra delar av Sverige och utomlands.
Är du intresserad av att köpa många bilder så rekommenderar jag dig att ta en titt på mina bildbanksabonnemang. Då får du en unik bildbank som är speciellt anpassat efter ditt företag och era önskemål.
Men det går självklart bra att bara köpa enstaka arkivbilder av mig också. Kontakta mig nedan för offert!

Vad gör vi vid dåligt väder?

Om vi bokat in en fotografering och vädret är dåligt så bokar vi såklart om. Dåligt väder kan vara åska eller kraftigt regn. Beroende på fotograferingen så går det oftast ändå bra att fotografera vid lättare regn, blåst och mulet väder. Jag tycker att väder är spännande och hittar alltid lösningar för att få ut det bästa av fotograferingen!

Vad har du för utrustning?

Jag har två trotjänare - Olympus OM-D E-M1 mark III och Olympus OM-D E-M1 mark II med en uppsjö av olika objektiv!
Jag har även ett nytillskott i form av en drönare, vilket ger helt nya dimensioner till ditt företag vid en fotografering!

Var utgår du ifrån?

Jag utgår från Bjärehalvön i nordvästra Skåne, men reser mer än gärna för att hjälpa ditt företag! Vid resor tillkommer resekostnader och eventuella övernattningskostnader.


Pris

Alla priser är exklusive moms. Fakturan skickas efter fotograferingen.

1 timmes fotografering

Ni får 50 högupplösta bilder med fri användningsrätt!

Om fotograferingen sker utanför Ängelholm och Båstad kommun tillkommer körersättning eller andra resekostnader och eventuella övernattningskostnader.

15 000 kr


2 timmars fotografering

Ni får 100 högupplösta bilder med fri användningsrätt!

Om fotograferingen sker utanför Ängelholm och Båstad kommun tillkommer körersättning eller andra resekostnader och eventuella övernattningskostnader

25 000 kr


större projekt med mer tid?

Tex fotografering som sker olika dagar eller tider på året.

Kontakta mig gärna och berätta vad ni vill att jag ska fotografera så återkommer jag med en offert till er inom tre arbetsdagar!

Offert


Boka fotografering!

 Fyll i formuläret nedan så utförligt som möjligt. Inom tre arbetsdagar återkommer jag med en offert och avtal.

Jag ser fram emot att höra av er!