01 / 09

Fotografering

Pris och info

Magiska minnen för livet. Föreviga er kärlek, graviditet, syskonskara eller familj! Jag älskar att trolla fram det magiska ur varje förevigat ögonblick.

Jag finns på Bjärehalvön - Båstad.


Hur går det till?

1.

När du tagit del av information om pris och fotograferingen så fyller du i bokningsformuläret längst ner på sidan. Jag återkommer med ett avtal där du även får ta del av tips och råd inför fotograferingen.

2.

När du godkänt avtalet betalar du bokningsavgiften på 1000kr, det är en garanti för din fotografering. Bokningsavgiften dras av på slutfakturan du får i samband med att du får dina bilder.

3.

Vi träffas på utvald fotoplats och har en magisk fotografering tillsammans under 30-60 minuters tid! Jag lägger ner mycket tid och kärlek på bilderna, så inom tre dagar efter fotograferingen får du en länk till ett galleri där du får välja ut dina 5 favoriter.

4.

När du valt ut dina favoritbilder meddelar du mig, jag skickar den slutliga fakturan och när den är betald får du tillgång till ett galleri där du kan ladda ner dina utvalda favoriter högupplösta!

FAQ

Vilka tider finns tillgängliga?

I bokningsformuläret längst ner på sidan finns information om vilka tider som är tillgängliga för bokning :)

Hur går fotograferingen till?

Vi möts upp vid bestämd fotoplats där jag i förväg har sett ut de bästa fotoplatserna. Det är känslan i bilden som är det allra viktigaste, därför behöver ni inte vara oroliga för att behöva ställa upp på stela 'skolfotoposeringar' utan en fotografering hos mig ska kännas bekväm och trygg där jag guidar er igenom hela fotograferingen och visar hur ni ska stå och röra er och vad som blir fint på bild.
Tillsammans skapar vi magi!

Vilka fotoplatser fotas man på?

Jag finns på Bjärehalvön i nordvästra Skåne där jag är uppväxt och har därför en uppsjö av magiska platser att fotas på. Fotoplats bestäms utifrån väder, säsong och om ni har några särskilda önskemål.

Vilka kläder och skor ska vi ha?

Ni ska ha kläder som ni känner er fina i!
Försök att undvik för mörka kläder och skrikiga färger. Om ni är fler än en som ska fotograferas så är det fint om ni har liknande eller matchande färger på kläderna, det ger en fin känsla av samhörighet.

Vad gör vi vid dåligt väder?

Om vädergudarna visar sig från sin sämsta sida så bokar vi såklart om tiden. Jag håller ständigt koll på väderprognosen och meddelar i god tid innan hur läget ser ut.

Jag har aldrig blivit fotad förr, hjälp?

Det gör absolut ingenting att du aldrig har blivit fotad förr, jag hjälper dig att känna dig bekväm framför kameran! Du får tydliga instruktioner om hur du ska stå och röra dig. Det finns inget rätt eller fel! Ofta är det de spontana ögonblicken som blir mest magiska.

Jag vill fotograferas med min häst/hund, går det?

Jag älskar djur och tycker det är så mysigt att fotografera det fina bandet mellan dig och ditt djur! Vid bokning vill jag gärna veta mer om ditt djur, du får gärna bifoga bild, så att jag kan planera fotograferingen på bästa sätt.

Jag vill köpa fler bilder än de som ingår i paketet, går det?

Självklart! Om du önskar köpa fler bilder än de som ingår i ditt paket så kostar dom 250kr/st, 10st för 2000kr eller 30st för 4000kr.

Hur får jag använda bilderna som ingår i paketet?

I din fotografering ingår användning för privat bruk, detta innebär att du får använda dina bilder fritt för framkallning och användning på internet. Vid publicering får du gärna skriva Foto: Louise Nordström Pettersson @naturebylouise, och ingen redigering/filter på bilderna. Om du behöver beskära bilden med Instagrams format är det inga problem!

Snabbfakta om tösen bakom kameran


Jag heter

Louise Nordström Pettersson


jag Föddes

den 20 december 1991 (för den icke matematiskt lagda kan jag meddela att jag alltså är 29 år! Okej.. snart 30.. men 29 ett litet tag till! haha)


Jag bor

mitt på Bjärehalvön i nordvästra Skåne


jag älskar

maaagiskt gyllene ljus, popcorn, memes, doften av sommarregn, klippa gräs, fantasy (stort Harry Potter och Sagan om Ringen fan) och att gå bananas med vackra akrylfärger på en canvasduk.


Tre saker du inte visste om mig

Jag har synestesi, vilket innebär att jag ser bokstäver, siffror, dagar, månader m.m. i olika färger!

Jag har spelat golf sedan jag kunde gå, alltså i ca 28 år! (Born and raised i en golffamilj med andra ord)

Jobbar för tillfället vår och höst som greenkeeper på en golfbana - perfekt eftersom jag älskar att klippa gräs!


Familj och vänner beskriver mig som

lugn, jordnära, kreativ och ambitiösDin investering

Detta får du

30-60 minuters fotografering
Kärleksfull redigering av alla utvalda bilder
5 digitala högupplösta bilder med fri användning

6000:-

För att boka, fyll i formuläret nedan


Du får svar inom 24 timmar.

För tillfället har jag inga fasta lediga tider. För att boka - fyll i formuläret nedan och skriv om du har några önskemål på dagar och tider, så återkommer jag om jag är tillgänglig då!