2019  by  Louise

Nature by Louise

Telefon: +46 703 22 22 14

Född: december 1991

Uppväxt: Bjärehalvön, Skåne
Bor: Bjärehalvön, Skåne

Instagram: @naturebylouise

Facebook: Nature by Louise

  • När jag var liten, trodde jag att man skrattade annorlunda i andra länder eftersom man talar olika språk.

  • Tre roliga fakta om mig som inte alla vet, är att jag älskar att klippa gräs, har utvecklat en egen dialekt med min syster som vi pratar med varandra, och har spelat golf sedan barnsben (just nu med 5 i hcp).

  • När jag är själv, sjunger jag högt till 'Anita' med Sven-Ingvars . 

  • Jag skrattar så jag gråter åt sarkastiska, näst intill elaka skämt.

  • Jag har alltid bananer och nyttiga chokladbollar i kylskåpet

  • En superkraft jag hade velat ha är att flyga!

Fun fact!

Om Louise Nordström Pettersson

Mina vänner och familj beskriver mig ofta som lugn, kreativ och jordnära. Jag älskar att skapa, främst med kameran som verktyg. Naturen är en stor del av min vardag och jag drömmer om min egna lilla gård i skogen där jag har nära till allt det jag älskar mest.

Med kameran i handen strövar jag ofta omrking i skog och mark, på jakt efter magiska ögonblick. Naturen är i ständig rörelse och jag känner mig som mest levande när jag får uppleva allt moder jord har att erbjuda, stort som smått oavsett årstid.

Som Harry Potter-nörd och Sagan om Ringen-fan har jag alltid haft en viss kärlek till sagor och magiska ting. Att hitta och förmedla det magiska i naturen är min drivkraft. Jag älskar att leva ut mina fantasydrömmar bärandes vackra långklänningar i ett morgondimmigt och tyst landskap med kameran på självutlösare.


Jag får mycket inspiration genom musik och har skapat massor med olika 'fotospellistor' på spotify för att komma in i rätt mood under fotograferingar och redigeringstimmarna, helst till lite fantasy inspirerande toner.
Jag älskar färg och har alltid upplevt färger väldigt starkt, vilket speglar sig tydligt i mina bilder. Det var inte förrän på senare år som jag förstod att jag 
har synestesi, vilket innebär att alla mina bokstäver, siffror, månader och veckodagar har färger.

Att upptäcka nya platser och prova nya saker tycker jag nog är lika läskigt som många andra, men det har inte hindrat mig från att både resa, jobba och plugga utomlands. Bland annat i USA, Portugal, Australien och Finland. Men i slutändan är jag väldigt hemmakär och söker mig alltid tillbaka till mina rötter på Bjärehalvön. Jag är så tacksam för allt jag fått se och uppleva hittills under mina resor utomsocknes, vilket även gör mig ödmjuk inför vilken fantastisk plats jag kommer ifrån och kan kalla mitt hem.

 

"Magic is a gift not all can see,
but for those who can
- blessed are we"

Personliga favoriter