Magisk redigering i Photoshop


Efter att ha redigerat i Photoshop i över 10 år har jag samlat på mig massvis med tips och trix. Nu tänkte jag dela med mig av mina hemligheter för att du också ska få till det där magiska i bilden!


Denna kurs passar dig som:


  • Har redigerat lite i Photoshop men känner att du inte riktigt får till den sista biten för att få en sagolik känsla i bilden.
  • Har fastnat i din redigering och vill lära dig nya enkla tekniker och metoder.
  • Vill lära dig mer om hur man lägger till ljus, dimma och ändrar färg på ett enkelt sätt.
  • Vill lära dig om hur man gör enklare montage där man sätter samman två eller flera bilder till en.WEBINAR - SISTA CHANSEN!


Häng med mig live på mitt webinar torsdagen den 25 mars kl. 20.00 där jag kommer att berätta om min redigeringsresa, visa före- och efterbilder, redigera en bild live och berätta mer om kursen samt svarar på era frågor! Begränsat antal platser - först till kvarn!

Boka plats genom att klicka på knappen nedanI kursen "Magisk redigering i Photoshop" får du lära dig:

Mina grundjusteringar

Jag visar vilka grundjusteringar jag gör allra först i Camera Raw och Photoshop. Jag går även kort igenom hur lager och lagermasker fungerar, vilka klonverktyg jag använder mig av samt mina favorit kortkommandon för att snabba upp redigeringsflödet!

.

Färg

Jag visar mina favoritverktyg och metoder för att ändra färg och toner i bilden. Jag går bland annat igenom hur jag ändrar färg helt på till exempel en klänning, hur jag ändrar färgtoner i de ljusa och mörka partierna och hur jag dämpar grönska, med mer!

.

Ljus

Jag visar hur jag skapar ett sånt där magiskt och sagolikt ljus i bilden. Du får också veta hur jag jobbar med ljus och skugga för att få ett djup i bilden, samt ett par användbara verktyg i Photoshop för att jobba med högdagrar och skuggor.

.

Specialeffekter

Jag visar hur jag lägger till ett glow i bilden, hur jag lägger till dimma, hur jag gör alvöron och hur jag lägger till glitter eller stoft i bilden.

.

Montage

Jag visar hur jag skapar en bild med hjälp av delar från flera olika bilder. Jag visar bland annat hur du enkelt byter ut en himmel till en mer spännande, hur du gör ett montage av två bilder på bara ett par minuter, men också lite mer trixiga montage.

.

Speed edits

Jag har spelat in och snabbat upp redigeringen på några bilder så att du snabbt ska kunna se i vilken ordning och vad som görs i varje bild. Alla tekniker jag använder under dessa redigeringar finns att lära sig i övriga kapitel.

.


BONUSAR!

BONUS

Nedladdningsbara bilder!


Du får ladda ner och använda 5st av mina bilder till dina egna montage. Jag har samlat på mig mängder av "bra-att-ha"-bilder genom åren som jag ofta använder när jag ska göra montage, till exempel bilder på månen, moln, stjärnor och norrsken. Som bonus i kursen får du ladda ner 5st bilder på bland annat månen, stjärnhimlen och norrsken som du sedan får använda för eget bruk när du skapar montage!


VÄRDE: 2500:-

Ingen vanlig onlinekurs - gå igenom materialet hur du vill!

Ingen vanlig onlinekurs - gå igenom materialet hur du vill!

Jag har gått många onlinekurser men har en tendens att tröttna innan jag är färdig eller hoppar fram i kursen till ett mer spännande kapitel. Om du känner igen dig är detta kursen för dig!

Du behöver inte gå igenom materialet från A-Ö, utan se det som ett bibliotek där du gör kursen precis i den ordning och takt som du vill!

Kursen innehåller mestadels korta videos på 2-8 minuter för att du enkelt ska kunna hitta och titta på just det du vill lära dig mer om!

Köp kursen här!
Köp kursen här!

Sätt magi på dina bilder!


FÅ TILLGÅNG TILL ETT MAGISKT BIBLIOTEK


Det ska vara enkelt.

Därför innehåller kursbiblioteket 7 olika kapitel där varje avsnitt inne i kapitlen är döpta så att du snabbt och enkelt hittar det du söker efter och vill lära dig mer om.


Alla videos är nedladdningsbara, vilket innebär att du har livslång tillgång till materialet!


Totalt värde: 8500:-


Pris för dig som väljer att investera nu

2999:-


KURSEN ÄR BARA ÖPPEN FRAM TILL TORSDAGEN DEN 25 MARS, SEDAN STÄNGER DEN PÅ OBESTÄMD TID!FAQ

Behöver jag några förkunskaper?

Det är bra om du är lite bekant med Photoshop (eller har jobbar lite i Lightroom) sedan tidigare. Detta är ingen grundkurs i Photoshop, utan kursen riktar sig till dig som vill ta din redigering till nästa nivå och sätta en magisk och sagolik touch på dina bilder.

Behöver jag någon utrustning?

Du behöver ha Adobe Photoshop, helst senaste version (Adobe Photoshop 2021) då Adobe har släppt en rad nya funktioner och gjorde om layouten på vissa delar. Så för att enklast hänga med i kursen så rekommenderar jag att du har senaste versionen. Det har du om du är prenumerant hos Adobe och prenumererar på Photoshop (vilket jag starkt rekommenderar).

Kommer du gå igenom Lightroom?

Nej, jag jobbar enbart i Photoshop och Camera Raw, så det är bara verktyg och metoder i de programmen som jag visar i kursen. Dock är Lightroom och Camera Raw ganska lika, så har du enbart jobbat i Lightroom innan så kommer du säkert kunna hänga med i kursen ändå!

När är kursen?

Det är självstudier som gäller, vilket innebär att du får tillgång till kursbiblioteket och kan börja precis när du vill och gå igenom materialet helt i din egen takt och ordning.

Hur länge har jag tillgång till kursen?

Du har livslång tillgång till kursen då du kan ladda ner allt material.
Du har garanterad tillgång till kursbiblioteket på min plattform året ut (tills 31 december 2021).

Måste jag fota sagobilder för att gå kursen?

Nej, du måste inte fotografera en viss typ av bilder för att ha nytta av kursen. Alla tekniker och metoder som jag använder mig av går att applicera på vilken bild som helst!

Kursen var enkel att förstå och mycket lärorik! Nu är jag mer inspirerad än någonsin att gå ut med min kamera och fånga magiska bilder!

Sara

Mycket inspirerande och lärorik kurs! Väldigt bra och intressant uppbyggd!
Louise ger dig möjligheterna att redigera dina bilder på ett helt nytt och magiskt sätt!

Jacob

"MAGIC IS A GIFT NOT ALL CAN SEE,

BUT FOR THOSE WHO CAN

- BLESSED ARE WE."