top of page

Bildbank

din unika bildbank för företaget!

Har du svårt att hitta bilder till din hemsida, sociala medier eller broschyrer?

Vill du slippa leta bilder med rätt licens bland alla bildbyråer?

Saknar du lokala bilder som andas Bjäre?

Jag har lösningen för dig! 

Nu kan ditt företag köpa bilder från min lokala bildbank som är fullproppad med bilder från Bjärehalvön! Ni väljer själva om ni bara vill köpa enstaka bilder ur bildbanken eller om ni vill köpa något av mina förmånliga abonnemangspaket.

En bild säger mer än tusen ord.
Du har säkert hört uttrycket hundra gånger, men det ligger verkligen något i det. Fånga dina kunders uppmärksamhet med en tilltalande bild och slipp bli en av alla dom som kunden bara skrollar förbi i flödet. Att ha snygga, proffsiga och tilltalande bilder i din marknadsföring, hemsidan och sociala medier är A och O för att ge kunden ett bra första intryck och öka försäljningen!

Begränsat antal abonnemangspaket!
För att kunna ge er så bra service som möjligt och försöka tillgodose era önskemål på bilder så har jag ett begränsat antal abonnemangspaket.
Slipp halvkassa mobilbilder och sluta oroa dig för var du ska hitta snygga och tilltalande bilder till ditt företag. Signa upp för ett abonnemang idag!

Exempelbilder som skulle kunna finnas i er bildbank..

Abonnemang eller inte?

Jag har många kunder som börjat med att bara köpa enstaka bilder, men sedan uppgraderat till abonnemang då dom insett värdet i att ha professionella bilder på sin hemsida och i marknadsföring. Med abonnemangspaket har du dessutom förmånen att önska bilder på platser och aktiviteter som jag försöker tillgodose när tillfälle ges!

Köp enstaka bilder

Du kan välja att bara köpa enstaka bilder ur bildbanken. Inga krångliga avtal eller bindningstider! Du väljer ut bild/bilder ur bildbanken och lägger till dessa i varukorgen. Fullständig användningsrätt finns att läsa längre ner på sidan.

En högupplöst bild kostar 2000kr. Köper du 5 bilder får du 15% rabatt! Betalning kan ske med kort, via PayPal eller med faktura. Om du är intresserad av att köpa ännu fler bilder så rekommenderar jag något av mina abonnemangspaket!

Abonnemangspaket

Köper ni ett abonnemangspaket så får ditt företag tillgång till en alldeles egen unik bildbank. Ni väljer vilket abonnemangspaket som passar ert företag bäst, därefter skräddarsyr jag en bildbank med mina bilder till just er. Till en början består er bildbank av arkivbilder som jag har tagit, men ni har förmånen att få önska platser och aktiviteter som ni skulle vilja ha på bild. 

Era önskemål försöker jag tillgodose när tillfälle ges. Ni får en egen bildbank som ni enkelt kommer åt via en länk. Bildbanken är lösenordsskyddad så att bara ni har tillgång till den. För att ni lätt ska hitta vad ni söker är bilderna indelade i album både efter ort men också årstid. Nedan kan ni välja vilket abonnemang som passar just ert företag bäst!

Vad ingår?

Lilla paketet

 

 • 20 högupplösta bilder per år

 • Fri användningsrätt, ingen tidsbegränsning

 • Önska platser/aktiviteter

 2000 kr/månad


Vill du se hela avtalet eller har andra frågor? Fyll i formuläret nedan så återkommer jag så fort som möjligt!

Mellanpaketet

 

 • 50 högupplösta bilder per år

 • Fri användningsrätt, ingen tidsbegränsning

 • Önska platser/aktiviteter

 • 10% rabatt på företagsfotograferingar


3500kr/månad


Vill du se hela avtalet eller har andra frågor? Fyll i formuläret nedan så återkommer jag så fort som möjligt!

Stora paketet

 

 • 100 högupplösta bilder per år

 • Fri användningsrätt, ingen tidsbegränsning

 • Önska platser/aktiviteter

 • 20% rabatt på företagsfotograferingar

6000 kr/månad


Vill du se hela avtalet eller har andra frågor? Fyll i formuläret nedan så återkommer jag så fort som möjligt!

Hur funkar abonnemang?

I varje paket får ni ladda ner x antal högupplösta bilder per år från er bildbank där ni får fri användningsrätt och kan använda bilderna till exempelvis hemsida, sociala medier, broschyrer, reklamblad, visitkort m.m.

​Ni har rätt att önska platser/aktiviteter till er bildbank som jag försöker tillgodose när tillfälle ges. Jag uppdaterar er bildbank kontinuerligt med nya bilder under årets gång.

När vi skrivit avtal så får ni tillgång till er unika bildbank via en länk som är lösenordsskyddad. Där kan ni ladda ner era bilder under årets gång. Bilderna är sorterade efter plats där dom är tagna, så att ni enkelt hittar det ni söker efter. När jag laddar upp nya bilder till er bildbank så lägger jag dom i albumet som heter 'Nya bilder' så att det ska bli lätt för er att se vilka bilder som är nya.

Avtalet gäller i 12 månader och förnyas årsvis. Alla priser är exklusive moms.

Vill du se hela avtalet eller har andra frågor? Fyll i formuläret nedan så återkommer jag så fort som möjligt!

Kontakta mig
Vilket abonnemang vill du veta mer om?

Tack för ditt meddelande!

bottom of page