top of page

Sagolika bilder med magisk redigering

Pris

3495:-

Lektioner

22-23 april

Om kursen

Denna kurs är i samarbete med Nordiska Fotokurser.

Välkommen på en unik fotoworkshop där vi under två dagar utforskar och lär oss mer om magisk sagofotografering i vackra miljöer - Vi testar på hela processen med planering och förarbete, fotografering av modell och redigering i Photoshop.


Fotografering
Vår fotografering kommer att bestå av två pass med modell i sagolik klänning på olika platser i naturskön miljö i solnedgång och soluppgång. Kursledarna går igenom inställningar på kameran, komposition, posering av modellen och hur man ska tänka med ljus och skuggor. Om vädret tillåter kommer vi att använda oss av rökpatroner som skapar en stämningsfull dimma kring modellen.

Magisk redigering
Efter fotograferingarna på lördagen går vi igenom bildbehandling där kursledaren lär ut alla sina tips och trix för att få en magisk och sagolik touch på bilderna i Photoshop och Camera Raw. Vi redigerar våra bilder som vi tagit under kursen och avslutar med en gemensam bildvisning med bildfeedback.

Photoshop: Vi kommer att lära ut magisk redigering i Photoshop, har du inte Photoshop kan du använda adobes kostnadsfria
testversion som är aktiv i 7 dagar från nedladdning via Adobe

Årsta och Årstaskogen
Vi kommer att utgå från vår kurslokal i Årsta folkets hus ett stenkast från Årstaskogens naturreservat. I Årstaskogen finns allt från vackra tallskogssluttningar, sagolika träd som hänger ut över vattnet och vackra ängspartier med många varierande fotomöjligheter.


Läs mer på Nordiska Fotokurser, klicka på "Boka din plats" för att komma till sidan.

Kursledare

Louise Nordström Pettersson & Jonathan Stenvall

Louise Nordström Pettersson & Jonathan Stenvall

bottom of page