Kurser och workshops

Under 2021 startade jag och min fotokollega Jonathan Stenvall företaget Nordiska Fotokurser där vi erbjuder workshops och kurser för att hjälpa dig att utvecklas som fotograf. Gå till vår hemsida www.nordiskafotokurser.se för att läsa mer om vilka kurser och workshops vi erbjuder.

Missa inte Fotosnacket med Nordiska Fotokurser där jag och Jonathan visar bilder och pratar foto var tredje vecka. Webinaret Fotosnacket är helt gratis, men anmälan krävs. Läs mer här!

Jag erbjuder även onlinekurser för dig som vill som vill lära dig mer inom foto i din egen takt när det passar just dig. Nedan ser du vilka kurser som finns tillgängliga just nu!

fulufjalletbanner.jpg

Fotoresa till Fulufjället hösten 2022

Magisk urskog och fjäll i höstskrud!

 

Upplev Sveriges sydligaste fjällmassiv i full höstprakt på vår resa till Fulufjällets nationalpark med omnejd. Vi bor tillsammans på ett mysigt vandrarhem vid Fulufjällets fot med gångavstånd till mäktiga fjällvidder, urskog och Sveriges högsta vattenfall. Det vidsträckta landskapet är vid den här tiden i full höstprakt och vi fokuserar på att fånga både höstens färger samt alla djur och fåglar som lever i området.

 

Under vår vistelse kommer vi både att göra flera besök in i nationalparken men också besöka omgivande fjällmassiv. Vi blandar teori med praktiska genomgångar samt bildsamtal och feedback i vår konferenslokal på vandrarhemmet.

Läs mer hos Nordiska Fotokurser här!

Onlinekurser

Ord från kursdeltagare

"Otroligt bra beskrivet och lätt att förstå!"

/ Nadia

"Kort och snabb kurs med precist innehåll."

/ Pia

"Jag gillade allt då det först gällde kameran och dess inställningar med objektiv och sedan med redigeringen steg för steg hur en kan göra!"

/ Tina