top of page
P9191995jobbwebb.jpg

Bröllopsfotografering

Jag är bröllopsfotografen för er som älskar natur, för er som tycker om friluftsliv och outdoor, för er som är förtjust i fantasy och sagor, för er som ska ha ett litet bröllop eller för er som gifter er i hemlighet bara ni två.

Jag finns på Bjärehalvön i nordvästra Skåne, men reser gärna!

Bröllopspaket

Porträtt

Jag fotograferar er lycka i ca 30-60 minuter och ni får alla utvalda bilder redigerade med kärlek.

14 000:-

Fearless bride

Vi fotograferar extraordinära bröllopsbilder under ca 1-2 timmars tid. Ni får alla utvalda bilder redigerade med kärlek.

16 000:-

Porträtt + vigsel

Jag fotograferar er vigsel och porträtt under ca 2-3 timmar och ni får alla utvalda bilder redigerade med kärlek.​

 

20 000:-

P8061598_webb_edited.jpg

Skräddarsytt

Efter era önskemål skräddarsyr jag ert bröllopspaket! Vill ni att jag är med från förberedelser till middag? Let me know!

Offert

"Magic is a gift not all can see, but for those who can - blessed are we"

P9191995jobbwebb.jpg

Porträtt

Jag fotograferar era bröllopsporträtt utomhus under ca 30-60 minuter. Ni väljer själv när under dagen ni vill fotografera era bröllopsporträtt. 

Ni får alla utvalda bilder redigerade med kärlek presenterade i ett onlinegalleri där ni kan ladda ner alla bilderna.

Jag älskar när ni kommer med önskemål om plats, tid och vilka bilder som är viktiga för er att fånga. Jag älskar natur och sagoinspirerade bilder och fotograferar endast utomhus i ljuvliga miljöer i naturligt ljus. Jag rekar alltid fina fotoplatser innan er bröllopsdag så att ni garanterat får magiska bilder från er stora dag!

I detta paketet väljer ni vilken tid på dagen ni vill fotografera era bröllopsbilder. Traditionellt sett sker porträttfotograferingen antingen precis innan eller efter vigseln. Men jag har fotograferat brudpar i solnedgången som smitit från middagen en stund för att dom ville ha magiska bilder i det gyllene ljuset (till min stora glädje!). It's your choice! Oavsett vilken tid på dagen ni väljer så lovar jag att leverera magiska bilder till er!

Reseersättning tillkommer utanför Båstad, Ängelholm och Laholms kommun.

Porträtt
P7060751jobbwebb.jpg

Porträtt + vigsel

Jag fotograferar er vigsel och era bröllopsporträtt sammanhängande under ca 2-3 timmars tid.

Ni får alla utvalda bilder redigerade med kärlek presenterade i ett onlinegalleri där ni kan ladda ner alla bilderna.

Jag älskar när ni kommer med önskemål om plats, tid och vilka bilder som är viktiga för er att fånga. Jag älskar natur och sagoinspirerade bilder och fotograferar endast bröllopsporträtt utomhus i ljuvliga miljöer i naturligt ljus. Jag rekar alltid fina fotoplatser innan er bröllopsdag så att ni garanterat får magiska bilder från er stora dag!

Vill ni fotografera porträtt både innan och efter vigseln? Inga problem! Eller är ni lika galet förtjusta i det gyllene ljuset vid solnedgången som jag och vill ha er porträttfotografering senare på dagen? Det löser vi såklart, skriv gärna alla era önskemål vid bokningsförfrågan!

Reseersättning tillkommer utanför Båstad, Ängelholm och Laholms kommun.

Porträtt+vigsel
_MG_7298jobbwebb.jpg

Fearless bride

För er som vill ha extraordinära porträttbilder på er! Men vad innebär egentligen fearless bride - även kallat trash the dress?

Detta är för er som är orädda om era kläder och vill ha bröllopsbilder utöver det vanliga. Jag fotograferade till exempel ett brudpar som älskade kajakpaddling (ja, dom kom paddlandes till sin vigsel som hölls ute på en brygga - hur coolt!?). Naturligtvis fotograferade vi porträttbilderna i kajaker, men även drönarbilder när dom rodde ut i en liten eka på havet.

Exempel på fearless bride fotograferingar:

  • Fotografering på stranden, tänk er att ni sitter i vattenbrynet på en strand i solnedgången! Kanske ni vågar bada och plaska runt?  

  • Fotografering med en eller flera hästar där ni, eller någon av er, rider. Vinden i håret, lyckan i kroppen och kärleken mellan er medan ni rider mot nya äventyr!

  • Fotografering där ni står i en spegelblank sjö med vatten upp till knäna och tittar på varandra med kärlek - åh!

Det finns tusen andra sätt att fånga unika bröllopsbilder, jag älskar allt som har med natur att göra så kom med idéer och önskemål på hur jag kan uppfylla just er drömfotografering!

Det viktigaste att tänka på är att ni är orädda om era kläder. Denna fotograferingen behöver nödvändigtvis inte ske på bröllopsdagen utan vill ni ta bröllopsporträtt som dessa efter bröllopet så går det självklart hur bra som helst! Annars brukar brudpar som väljer detta paket ha kläder att byta om till inför resten av dagen. 

Reseersättning tillkommer utanför Båstad, Ängelholm och Laholms kommun.

Fearless bride
DJI_0091jobb2webb.jpg

Skräddarsytt

Bröllopspaketet för er som vill ha lite mer eller som kanske ska gifta sig i hemlighet på en unik plats? Oavsett vad så har jag möjlighet att skräddarsy bröllopspaket  till just er.

Jag är bröllopsfotografen för er som älskar natur, för er som tycker om friluftsliv och outdoor, för er som är förtjust i fantasy och sagor, för er som ska ha ett litet bröllop eller för er som gifter er i hemlighet bara ni två.

Berätta för mig vad ni önskar, hur ni ska gifta er, vilka ni är, vad ni tycker om, vad som är viktigt för er under bröllopsdagen - ja, jag vill veta allt för att hjälpa er på bästa sätt!

Skräddarsytt

Steg för steg - hur går det till?

1

Ni har hittat hit och bestämt er för att min bildstil och den typen av bröllop jag fotograferar passar er som handen i handsken! Underbart!

Ni läser igenom mina bröllopspaket om pris och vad som ingår och skickar en bokningsförfrågan via formuläret nedan.

2

Inom två arbetsdagar får ni svar på er förfrågan. Om jag är tillgänglig på ert datum återkommer jag med ett avtal och allt ni behöver veta inför er fotografering på er stora dag! Vi bokar även in ett möte via zoom eller fysiskt om vi bor nära, för att lära känna varandra bättre!

3

Ni får er faktura och vi ses över zoom eller hemma hos er på ett möte där ni får berätta allt om er stora dag! Tillsammans planerar vi er fotografering så att ni kan känna er trygga med att jag fångar alla de ögonblick ni önskar få på bild!

4

Vi stämmer av dagarna innan ert bröllop och när er dag är kommen står jag redo med kameran för att föreviga er lycka!

5

Inom 14 dagar efter ert bröllop får ni alla utvalda bilder redigerade med kärlek levererade i ett onlinegalleri där ni enkelt kan ladda ner era favoriter - eller allihopa!

Bokningsförfrågan
Vi är intresserad följande bröllopspaket:

Ni får svar inom två arbetsdagar!

Tack för ditt meddelande!

bottom of page