top of page
banner.jpg

Fotografering

Magiska minnen för livet - boka en fotografering! 

Föreviga er kärlek, er familj, din graviditet eller en fotografering med bara dig! Jag älskar att trolla fram det magiska och sagolika ur varje förevigat ögonblick.

Jag finns på Bjärehalvön i nordvästra Skåne.

 

Hur går det till?

1

När du tagit del av information om pris och hur fotograferingen går till så fyller du i bokningsformuläret längst ner på sidan.

2

Vi bokar in en tid och ni får ett avtal där ni även får ta del av tips och råd inför fotograferingen. Fotoplats bestäms utifrån säsong, färgval och dina önskemål.

Vid bokning betalar du 1000kr, det är en garanti för din fotografering. Bokningsavgiften dras av på slutfakturan du får i samband med att du får dina bilder.

3

4

Vi träffas på utvald fotoplats och har en magisk fotografering tillsammans under ca 30 minuter - 1 timmes tid!
Jag lägger ner mycket tid och kärlek på att framhäva det sagolika i bilderna, så efter 7 dagar får du en länk till ett galleri där du får välja ut dina 5 favoriter.

5

När du valt ut dina bilder skickar jag den slutliga fakturan och när den är betald får du tillgång till ett galleri där du kan ladda ner dina utvalda favoriter!

P8060542_webb.jpg

"Vilka fantastiska bilder! Tack för att du fångat våra små och deras personligheter precis såsom de är! Busiga och såå kärleksfulla emot varandra!"

FAQ

Hur går fotograferingen till? 

Vi möts upp vid utvald fotoplats där jag i förväg har sett ut de bästa fotoplatserna. Oftast sker fotograferingen i min trädgård och/eller i skogarna runt min husknut vid Hålehall, Bjärehalvön, Skåne. Vi tar tillsammans en kort, liten promenad på mellan 30 minuter - 1 timmes tid kring mina fotoplatser och gör fotostopp där ljuset är som bäst! Fotografering sker oftast på kvällen ca 1-3 timmar innan solen går ner för att få det där gyllene ljuset om solen är framme.


Vilka kläder och skor ska jag ha?
Det är en fördel att ha ljusa kläder eller kläder med dova, jordnära färger. Färg på kläderna påverkar bilden väldigt mycket och har du tillexempel är knallröd tröja på dig så är det lätt att färgen reflekteras i ditt ansikte eller på den du står intill. Därför rekommenderar jag alltid att ha så naturnära och ljusa kläder som möjligt. Vid bokning kommer ni att få en PDF med tips och råd om bland annat klädval!


 

Vad gör vi vid dåligt väder? 

Om det åskar eller regnar kraftigt så bokar vi om tiden.
Men faktum är att jag älskar mulet väder och stormiga moln. Vid lättare regn går det fortfarande utmärkt att fota om ni är bekväma med det. Om det är dimma blir jag TOKGLAD! Det är magiskt att fotografera i en dimmig skog. Om det är strålande sol så blir jag lycklig då jag även ääälskar motljus!
Summa sumarum så finns det inte mycket dåligt väder, men om vädergudarna är riktigt ilskna och du inte känner dig bekväm med att fota så bokar vi såklart om!


 

Jag vill köpa fler bilder än de som ingår i paketet, går det? 

Självklart! Om du önskar köpa fler bilder än de som ingår i ditt paket så kostar dom 200kr/st. Det går även att köpa alla bilder i urvalsgalleriet för 3000kr.

Jag har aldrig blivit fotad förr, hjälp? 

Det gör absolut ingenting att du aldrig har blivit fotad förr, jag hjälper dig att känna dig bekväm framför kameran! Du får tydliga instruktioner om hur du ska stå och röra dig. Jag vill fånga naturliga och genuina ögonblick, så du behöver inte vara orolig för att det ska kännas som när man tog skolfoton i skolan - jag är ute efter äkthet! Ofta är det de spontana ögonblicken som blir mest magiska. 

 

Jag vill fotograferas med min häst/hund, går det? 

Jag älskar djur och tycker det är så mysigt att fotografera det fina bandet mellan dig och ditt djur! Vid bokning vill jag gärna veta mer om ditt djur, du får gärna bifoga bild, så att jag kan planera fotograferingen på bästa sätt.

 

Vilka fotoplatser fotas man på? 

Jag utgår från Bjärehalvön i nordvästra Skåne och fotograferar oftast i min trädgård eller i skogarna och ängarna runt min husknut vid Hålehall. Här har jag skapat perfekta fotoplatser och vet precis var vi ska bege oss för att få fantastiska bilder.

Men jag är självklart öppen för era önskemål och åker gärna till andra platser om ni vill fotas på en plats som betyder mycket för er! 

 

Jag bor inte i närheten av nordvästra Skåne, kan man ändå boka en fotografering? 

Ja! Om du har möjlighet att ta dig till nordvästra Skåne själv för en fotografering så är det toppen då jag har mina utvalda fotoplatser här. Men jag älskar att resa och kommer gärna till dig om du har en magisk plats som du vill bli fotad vid. Annars letar vi tillsammans upp den perfekta platsen där du bor. Resekostnader och eventuella övernattningskostnader tillkommer.

PC150811jobb5webb.jpg

Bakom kameran

Louise Nordstrom Pettersson_edited.jpg

Louise Nordström Pettersson
 

 • Född 1991 i nordvästra Skåne

 • Lugn, kreativ och jordnära

 • Älskar Harry Potter och Sagan om Ringen

 • Avskyr städer, stadsbrus och mycket folk - älskar lantliv, natur och djur!

 • Har bara haft säsongsjobb sedan studenten 2010

 • Startade eget företag som fotograf 2016

 • Har pluggat Vildmark & Foto i Finland 2017-2018

 • Älskar att måla och pyssla

 • Har synestesi, vilket innebär att alla bokstäver, siffror, dagar mm har färger

 • Är tidspessimist och kommer helst 10 minuter för tidigt till allt

 • Tycker att det bästa som finns är att skratta - och fotografera!

P7121875jobb3webb.jpg

Pris

 Fotografering ca 1 timme

5 digitala högupplösta bilder med fri användning.
 

5000 kr 

Tillval

Extra digitala bilder

Prints

Jag har ett begränsat antal fotograferingar!
Eftersom jag lägger ner mycket kärlek och tid för att dina bilder ska bli magiska så har jag endast ett begränsat antal fotograferingar i månaden.
Först till kvarn!

Gör en bokningsförfrågan genom att fylla i formuläret
Vilka dagar och månader passar er? (Det går att välja flera alternativ)

Tack för din förfrågan! Jag återkommer inom två arbetsdagar. Vi hörs!

PC150532jobbwebb.jpg
bottom of page